AAAA / LR61

Bestel snel en voordelig AAAA LR61 alkaline batterijen online. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld? Direct verstuurd!

AAAA batterijen

Alkaline AAAA 1.5V batterijen is een dun en smal batterijtje. Dit type vind je onder meer in laser pointers, PDA's en stylos. Het zijn betrouwbare cellen met een goed uithoudingsvermogen. Deze AAAA batterijen zijn ook wel bekend als LR61 batterijen.

Hoe lang kun je alkaline AAAA batterijen bewaren?

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Op de batterij of verpakking staat een houdbaarheidsdatum, hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Tip, bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen gaan NIET in de prullenbak maar horen bij het Klein Chemisch Afval.

AAAA batterijen kopen

Alkaline 1.5V AAAA batterijen kopen bij Batterijenland.nl is uiterst gemakkelijk. Bovendien wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verwerkt als je deze voor 17:00 uur bestelt. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor eventueel advies bij het maken van je keuze. Heb je vragen neem dan ook gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.