Batterij bewaarboxen

Batterij bewaarboxen en lederen etuis voor het krasvrij en stofvrij opbergen van batterijen.

Batterij bewaarboxen

Wil je (oplaadbare) batterijen stofvrij en gescheiden van elkaar opbergen -wat altijd een goed idee is- dan zijn batterij opberg boxen de ideale oplossing. Neem bij voorkeur verschillende batterij opbergdoosjes voor volle en lege batterijen. Daarmee hou je je voorraad gebruiksklare batterijen overzichtelijk en grijp je nooit mis.

Lege batterijen weggooien of inleveren?

Gooi lege batterijen nooit weg in de vuilnisbak, er zitten stoffen in die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Batterijen die je niet meer gebruikt horen bij het Klein Chemisch afval thuis. Er is altijd wel een inleverpunt in de buurt waar je je lege batterijen in kunt leveren. Kijk voor alle inleverpunten op de website van Stibat (Stichting Batterijen).

Oplaadbare batterijen opbergen

Gebruik je veel batterijen overweeg dan oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze zijn in aanschaf wat duurder maar zijn zo vaak opnieuw te gebruiken dat ze uiteindelijk heel vriendelijk zijn voor je portemonnee en daarbij ook beter voor het milieu. Oplaadbare batterijen zijn er in alle formaten maar de meest gebruikte typen zijn oplaadbare AAA batterijen en oplaadbare AA batterijen. Bewaar ze (voorgeladen) in een batterij bewaardoosje en je hebt altijd volle batterijen binnen handbereik.

Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.