Contact
+31 (0)514 602 211
  • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
  • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
  • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
  • Batterijenland veilig betalen met PAY

Batterijenland

COVID-19: Belangrijke informatie voor onze klanten

We zullen u middels deze pagina op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en updates rondom het Covid-19 virus. Wij doen ons uiterste best om deze overmacht situatie tot een minimum te beperken. 
Coronapandemie maatregelen


De huidige stand van zaken (per 14 september 2021)
De nieuwe versoepelingen zijn per 25 september jl. ingegaan en veel sectoren krijgen steeds meer vrijheden terug. Door de corona crisis zijn we aardig op de proef gesteld en hebben we adequaat op de omstandigheden ingespeeld. Als gevolg van de lang gehoopte versoepelingen in het Corona beleid zien we voor bepaalde producten enorme variaties in het bestelgedrag van onze klanten. Wij vragen u bij voorbaat begrip voor deze extreme situatie, u mag van ons verwachten dat wij zo goed mogelijk kunnen blijven voorzien van de gevraagde batterijen en accu's  De veiligheid van onze medewerkers, onze leveranciers en klanten heeft nog steeds de hoogste prioriteit. Daarom werken een sommige van onze collega's nog steeds vanuit huis en blijven we de geldende RIVM-richtlijnen volgen. 

We willen de gevolgen van de Coronapandemie zoveel mogelijk beperken en rekenen dan ook op uw begrip en samenwerking. Wij werken (on)gewoon voor u door zodat u nooit zonder batterijen en accu's komt te zitten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.


Onze excuses voor het ongemak. Heeft u nog vragen over levertijden, neem dan contact met ons op!