Contact
+31 (0)514 602 211
  • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
  • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
  • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
  • Batterijenland veilig betalen met PAY

Batterijenland

Duracell Procell is een premium merk professionele batterijen dat zich uitsluitend richt op de professionele markt en grootverbruikers. Andere batterijmerken zijn bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere klanten, maar Procell richt zich alleen op de professionele markt om producten en diensten te garanderen die specifiek zijn bedoeld voor professionele gebruikers. 

In 2014 werd de toenmalige Procell range vervangen door de Duracell Industrial range. Met de opvallende geel/oranje kleur sleeve en verpakking. Nu ruim 5 jaar later gaat Duracell weer terug naar de oude vertrouwde naam: Procell. Met een compleet vernieuwde uitstraling, verbeterde kwaliteit en een langere levensduur tot wel 30%. De huidige Industrial range wordt langzaamaan uit gefaseerd. Er zal een overlapping zijn voor een bepaalde periode voordat alle Duracell Industrial types zijn vervangen door de nieuwe Procell variant. Later zal er ook nog een Procell Intense worden toegevoegd aan het assortiment. 

Duracell Procell alkaline batterijen range

Procell biedt een breed assortiment professionele alkalinebatterijen van topkwaliteit. Daarom heeft Duracell Procell alle batterijen ontworpen op basis van materialen en productieprocessen van de allerbeste kwaliteit zodat ze langer meegaan in professionele apparaten (vergeleken met eerdere industriële alkaline AA-, AAA-, C- en D-batterijen). Daardoor hoeven batterijen minder vaak te worden vervangen, waardoor u bespaart op de operationele kosten van batterijen. Deze alkaline batterijen worden dan ook door miljoenen professionele gebruikers en toonaangevende professionele OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld gebruikt vanwege hun kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Het is de missie van Duracell om batterijen voor professionele apparaten met de langste levensduur te ontwikkelen met als doel de kosten van aanschaf en vervanging van batterijen aanzienlijk te verlagen.

Naast de aanschaf bent u ook meer geld kwijt aan arbeidskosten om de batterijen te vervangen. De Duracell Procell biedt een langere levensduur en minder batterijvervangingen wat resulteert in een betere winstgevendheid van uw bedrijf.

Techniek
Duracell Procell alkaline batterijen worden volgens de beste industriestandaarden geproduceerd. Het design, de veiligheid, het productieproces en de kwalificaties voldoen aan de strenge batterijstandaarden van Procell, die voor een groot deel zijn gebaseerd op de ANSI- en IEC-batterijstandaarden. Hierdoor kunnen batterijen functioneren bij temperaturen van -20 °C tot 54 °C. Alle batterijen worden uitvoerig getest om de hoogste kwaliteit en betrouwbare prestaties te garanderen. Ook voert Procell milieutesten uit om betrouwbaar en consistent gebruik te garanderen.

Waarom kiezen voor Duracell Procell?Duracell fabriek Aarschot

Op 20 oktober 1967 rolden de eerste batterijen van de band in de Duracell fabriek in Aarschot. Miljarden batterijen later is de fabriek uitgegroeid tot een gedigitaliseerde fabriek met een oppervlakte van 42000m². De fabriek in Aarschot biedt werk aan ruim 450 medewerkers. Het is de enige batterijenfabriek in Europa en produceert AA en AAA alkalinemangaanbatterijen voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 

Duracell verkozen tot Factory of the Future 2019
Een Factory of the Future blinkt uit in de manier waarop deze met energie en materialen omgaat. Creatieve en betrokken werknemers werken er met een state-of-the-art productieapparaat in slimme en duurzame productieprocessen. Hierdoor onstaat een wendbaar en futureproof bedrijf, dat producten met een hogere toegevoegde waarde aflevert.


Duracell Procell Product Proces People

Gebruik Procell batterijen
De batterijen van Duracell Procell komen het beste tot zijn recht bij gebruik in medische apparaten, rook- en koolmonoxidemelders, muziekapparatuur, sensoren en zaklampen. De range bestaat uit de gebruikelijke batterijformaten AAA, AA, C-size, D-size, 9V en 3LR12. Ook wel ‘The Big Six’ van de batterijen genoemd.

Heeft u na het lezen van dit stuk nog vragen over de nieuwe Procell batterijen? Neem dan contact met onze verkoopafdeling. Of bekijk de nieuwe range en datasheets hier