Contact
+31 (0)514 602 211
 • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
 • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
 • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
 • Bij Batterijenland betaal je veilig met PAY of achteraf met Billink

Batterijenland

Hoorbatterij type 312

Batterijenland verkoopt uitsluitend A-merk hoorbatterijen van de hoogste kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Het gaat tenslotte om een duur hoorapparaat. Probeer gerust verschillende merken van gehoorbatterij 312 en bepaal zelf welke hearing aid battery het beste met je gehoorapparaat werkt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. € 2,50

  Rayovac Accessoires battery magnetpen

  HARPMP
  Voorraadstatus:
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoorbatterijen 312 (kleurcode bruin)

Hoortoestel batterijen zijn er in verschillende maten. Om het eenvoudig te maken heeft ieder type een eigen kleur. Zo is bruin de kleurcode voor gehoorbatterij type 312. Makkelijk te herkennen!

Batterijen voor hoortoestellen zijn voorzien van een zegel. Zolang deze niet is verbroken dringt er nog geen zuurstof in de batterij binnen en blijft deze dankzij de zink-lucht technologie altijd vers.

Hoorbatterijen in hoortoestel plaatsen

Op de hoorbatterij zit een verzegelde sticker, verwijder deze alleen om een batterij in het hoortoestel te plaatsen. Zodra de sticker is verwijderd wordt de batterij namelijk geactiveerd. Voor optimale prestaties raden we aan een minuutje te wachten na het verwijderen van de sticker alvorens de hoorbatterij in het hoorapparaat te plaatsen.

Veilig hoorbatterijen 312 bewaren

Sla hoorbatterijen bij kamertemperatuur op in een droge omgeving. Bewaar ze liever niet in de koelkast, dit kan condensatie veroorzaken onder de sticker. Op de blisterverpakking staat een uiterste houdbaarheidsdatum. Zorg ervoor de batterijen binnen deze termijn te gebruiken in het hoortoestel. Na de vervaldatum zal er nog wel stroom in de hoortoestel batterijen zitten maar neemt de kwaliteit af.

Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.