Leveringsinformatie | Batterijenland.nl

Vandaag besteld, morgen geleverd

Snelle levering uit voorraad is één van de voordelen van Batterijenland.nl. Zodra je bestelling is ontvangen verwerken we op werkdagen tot 17u je bestelling meteen. In het algemeen wordt 98% van alle bestellingen direct uit voorraad geleverd. Levering geschiedt uitsluitend binnen Nederland.

Soms kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk toch is uitverkocht. In dat geval zal zoeken we in overleg naar een gelijkwaardig alternatief of leveren we het product later na.

Wie komt er aan de deur?

We verzenden dagelijks van maandag t/m vrijdag, daarbij werken wij samen met PostNL en DHL. Komt je order op werkdagen voor 17.00 uur bij ons binnen, dan verzenden we deze nog gegarandeerd dezelfde dag. Zo heb je je bestelling lekker snel in huis. Het leveringstraject wordt dus verzorgd door PostNL of DHL. Een enkele keer loopt een zending onderweg bij de vervoerder vertraging op waardoor je bestelling langer onderweg kan zijn.

Vervoerders

Ander afleveradres

Wil je dat we op een ander adres leveren dan het factuuradres? Geen probleem. Dit kun je bij het bestellen aangeven. Zo kun je ook iemand iets kado doen. Jij ontvangt dan de factuur en de ander krijgt de spullen.

Niet thuis?

Voor zover mogelijk versturen we je bestelling zodanig dat deze door de brievenbus past. Daar hoef je niet thuis voor te blijven. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op het werk of een alternatief adres af te laten afleveren, dan kan een eventueel pakketje toch direct worden bezorgd. Ben je overdag niet thuis en staat DHL/Post NL onverhoopt voor een gesloten deur, dan zullen ze het op een andere dag nogmaals proberen. Of ze laten bericht achter voor je om een nieuwe afspraak te maken.

Gratis verzending

We leveren alles snel uit voorraad. Zodra je betaling is ontvangen en verwerkt (of als bedrijf/instelling op rekening besteld) versturen we je bestelling direct. Dat doen we vanaf 15 euro al gratis. Voor kleinere bestellingen rekenen wij € 2,95 verzend- en orderkosten.