Contact
+31 (0)514 602 211
  • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
  • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
  • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
  • Bij Batterijenland betaal je veilig met PAY of achteraf met Billink

Batterijenland

CR1/3N (2L76) - 3V

Kleine hoge 3 Volt lithium knoopcel 2L76 ook bekend als CR1/3N. Deze lithium batterijen hebben een lange levensduur. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld? Direct verstuurd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lithium CR 1 / 3 N batterijen

Deze kleine hoge 3 Volt knoopcel staat  bekend als CR 1/3N lithium batterij. Andere benamingen zijn onder meer 2LR76, 1/3N, CR11108, CR1/3N, 2L76, K58L, VL1/3N en DL1/3N. De batterij tref je aan in bijvoorbeeld camera's, rekemachines en PDAs en is niet oplaadbaar.

Afmetingen CR1/3N: 10,8 mm x 11,6 mm (H x Ø)

Hoe lang kun je CR 1/3N batterijen bewaren

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Lithium batterijen hebben een lange houdbaarheid. Op de batterij of verpakking staat een houdbaarheidsdatum, hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Tip, bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen gaan NIET in de prullenbak maar horen bij het Klein Chemisch Afval.

High-power vervanger voor LR44

De afmetingen van 1 stuks CR1/3N lithium batterij zijn evengroot als twee LR44 knoopcellen boven op elkaar. Heb je een apparaat waar twee LR44 knoopcel batterijen gestapeld in het batterijcompartiment gaan, dan kun je de CR1/3 lithium 3V knoopcel heel goed als High-Power alternatief gebruiken. Daamee heb je meer energie en een zeer stabiele stroomafgifte.

Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.