De meeste klanten willen weten | Batterijenland.nl

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Voor 17.00 uur besteld, vandaag direct verstuurd

Bij al onze artikelen staat een indicatieve voorraadstatus aangegeven. De meeste artikelen hebben wij ruim op voorraad. Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan leveren we je bestelling nog dezelfde dag uit en dragen deze over aan PostNL of DHL. Doorgaans heb je de goederen dan de volgende dag al in huis.

Levering uit vooraad
Ruim 98% van de bestellingen leveren we uit voorraad. Het kan een enkele keer voorkomen dat een artikel toch tijdelijk is uitverkocht. Je ontvangt hiervan direct bericht en wij stellen alles in het werk om je bestelling alsnog zo spoedig mogelijk uit te leveren.

Kan ik veilig betalen?

JA, veilig betalen is bij Batterijenland vanzelfsprekend

Het betaalplatform Pay.nl is onze vertrouwde verstrekker van veilige online betaalmethodes.

Als zodanig accepteren wij de volgende betaalwijzen:

- iDeal
- Creditcard (Visa + Mastercard)
- Mister Cash (Belgie)
- Maestro (buitenland)
- DIRECTebanking 

Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om via je eigen bank vooruit te betalen.

Is zakelijk bestellen ook mogelijk?

Absoluut, ook op rekening en standaard met BTW factuur

Naast snelle levering uit voorraad kunnen onze zakelijk klanten naast een van de veilige betaalmethodes kiezen voor bestellen op rekening. Voorwaarde is in ieder geval dat het bedrijf officieel geregistreerd staat bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Ook overheidsinstanties en (onderwijs)instellingen die rechtswege niet over een KVK-nummer beschikken kunnen op rekening bestellen.

Voordat we op rekening leveren voeren we een aantal checks uit. Mochten we hierna aanvullende informatie nodig hebben, dan koppelen we dit direct aan je terug. In een enkel geval vragen we de bestelling toch vooraf te betalen. Overheids- en onderwijsinstellingen kunnen altijd direct op rekening kopen.

Bij iedere bestelling verstrekken we digitaal een factuur waarbij de BTW apart staat gespecificeerd. We verzenden deze standaard per mail naar het bij de bestelling opgegeven e-mailadres.

Wie is Batterijenland?

Wij zijn al 16 jaar de vertrouwde online batterijen specialist

Batterijenland is sinds 2003 online en dankzij onze betrouwbaarheid en goede service zijn we uitgegroeid tot de grootste online leverancier van batterijen en aanverwante artikelen. Ruim 1.000 artikelen leveren we uit voorraad aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en snelle levering zijn voor ons vanzelfsprekend.

Meer of zelfs al onze veelgestelde vragen lezen?

Bekijk onze uitgebreide FAQ pagina