9V oplaadbaar

9 Volt oplaadbare batterijen zijn in diverse capaciteiten verkrijgbaar. Hoe hoger de capaciteit (mAh), hoe langer de accu’s per sessie meegaan en hoe minder vaak je de batterij opnieuw hoeft op te laden.

Soorten oplaadbare batterijen 9V

De nieuwste generatie oplaadbare 9 Volt batterijen NiMH hebben een lage zelf-ontlading. Dat houdt in dat ze onbelast langer de stroom vasthouden dan de traditionele oplaadbare 9V batterij. Deze ready-to-use batterijen zijn handig in het gebruik en met een reguliere universeel lader op te laden. 9 Volt batterijen oplaadbaar kunnen doorgaans goed dienen als vervanger voor alkaline batterijen, goed voor de portemonnee en beter voor het milieu!

Naast NiMH 9 Volt batterijen ook laders en andere accessoires

Oplaadbare 9V NiMH batterijen bestellen bij Batterijenland.nl is makkelijk, voordelig en bovendien wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden als je deze voor 17:00 uur plaatst! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de batterijenlader die je nodig hebt om NiMH 9 Volt batterijen op te laden. Dit kan met een universele lader die tevens geschikt is voor het opladen van AAA, AA, C en D batterijen. Een specifieke 9V lader is echter sneller en beter toegepast op het laden van 9V blokjes. Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.