AA oplaadbaar

Oplaadbare batterijen AA kun je in verschillende capaciteiten kopen. Hoe hoger de capaciteit (mAh) hoe langer de batterijen per sessie meegaan en hoe minder vaak je de batterij opnieuw hoeft op te laden. Oplaadbare AA batterijen NiMH hebben een spanning van 1.2V en gebruik je als duurzame vervanger voor alkaline batterijen.
 

Soorten oplaadbare batterijen AA

De nieuwste generatie oplaadbare AA batterijen NiMH hebben een lage zelf-ontlading. Dat houdt in dat ze onbelast langer de stroom vasthouden dan de traditionele oplaadbare AA batterij. Deze ready-to-use batterijen zijn natuurlijk handig in het gebruik en er is geen speciale batterijlader voor nodig. Oplaadbare batterijen AA kunnen goed dienen als vervanger voor alkaline batterijen, goed voor de portemonnee en beter voor het milieu!

Batterijlader voor AA batterijen opladen

Oplaadbare AA batterijen kopen bij Batterijenland.nl is makkelijk, voordelig en bovendien wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden als je deze voor 17:00 uur plaatst! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een batterijenlader die je nodig hebt voor het opladen van je oplaadbare AA batterijen. Kies bijvoorbeeld voor een snellader of een hoger segment lader die je oplaadbare batterijen ook onderhoudt en de levensduur ervan verlengt. Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.