AAA oplaadbaar

Oplaadbare batterijen AAA kun je in verschillende capaciteiten kopen. Hoe hoger de capaciteit (mAh) hoe langer de batterijen per sessie meegaan en hoe minder vaak je de batterij opnieuw hoeft op te laden. Oplaadbare AAA batterijen NiMH hebben een spanning van 1.2V en gebruik je als duurzame vervanger voor alkaline batterijen.
 

Soorten oplaadbare batterijen AAA

De nieuwste generatie oplaadbare AAA batterijen NiMH hebben een lage zelf-ontlading. Dat houdt in dat ze onbelast langer de stroom vasthouden dan de traditionele oplaadbare AAA batterij. Deze ready-to-use batterijen zijn natuurlijk handig in het gebruik en er is geen speciale batterijlader voor nodig. Oplaadbare batterijen AAA kunnen goed dienen als vervanger voor alkaline batterijen, goed voor de portemonnee en beter voor het milieu!

Batterijlader voor AAA oplaadbare batterijen

Oplaadbare AAA batterijen bestellen bij Batterijenland.nl is makkelijk, voordelig en bovendien wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden als je deze voor 17:00 uur plaatst! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een batterijenlader die je nodig hebt voor het opladen van je oplaadbare AAA batterijen. Kies bijvoorbeeld voor een snellader of een hoger segment lader die je oplaadbare batterijen ook onderhoudt en de levensduur verlengt. Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.