D oplaadbaar

Oplaadbare batterijen zijn in diverse capaciteiten verkrijgbaar. Hoe hoger de capaciteit (mAh), hoe langer de accu’s per sessie meegaan en hoe minder vaak je de batterij opnieuw hoeft op te laden.

Soorten oplaadbare batterijen D

De nieuwste generatie oplaadbare D batterijen NiMH hebben een lage zelf-ontlading. Dat houdt in dat ze onbelast langer de stroom vasthouden dan de traditionele oplaadbare D batterij. Deze ready-to-use batterijen zijn handig in het gebruik en met een reguliere universeel lader op te laden. D batterijen oplaadbaar kunnen doorgaans goed dienen als vervanger voor alkaline batterijen, goed voor de portemonnee en beter voor het milieu!

Naast NiMH D batterijen ook laders en andere accessoires

Oplaadbare D NiMH batterijen bestellen bij Batterijenland.nl is makkelijk, voordelig en bovendien wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden als je deze voor 17:00 uur plaatst! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de batterijenlader die je nodig hebt om NiMH D batterijen op te laden. Alleen met een universele lader kun je D-cell batterijen opladen. Deze laders zijn tevens geschikt voor het opladen van AAA, AA, C en 9V batterijen. Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.