Solar batterijen

Solar oplaadbare batterijen zijn speciaal geschikt voor gebruik in verlichting op zonne-energie. De capaciteit van Solar oplaadbare batterijen is toegepast op een lage energiebehoefte en geschikt om dagelijks te worden opgeladen.

Oplaadbare batterijen voor solarlampen

Oplaadbare batterijen voor Solar tuinverlichting zijn er in verschillende uitvoeringen. Meest voorkomende type is 1.2 Volt Solar batterij AA en 1.2 Volt Solar batterij AAA. Solar oplaadbare batterijen hebben een lage capaciteit en zijn geschikt om dagelijks op zonne energie te worden opgeladen. Zit het niet mee met het aantal zonne-uren waardoor de Solar batterijen niet goed opgeladen kunnen worden? Je kunt ook een gewone batterijlader gebruiken om de solar batterijen op te laden, waarna je de batterijen weer terug plaatst in de Solar-toepassing.

Naast oplaadbare Solar batterijen ook laders en andere accessoires

Oplaadbare Solar batterijen bestellen bij Batterijenland.nl is makkelijk, voordelig en bovendien wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden als je deze voor 17:00 uur plaatst! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor batterijenladers mocht je die nodig hebben. Solar batterijen 1.2 Volt kun je namelijk ook opladen met een batterij oplader. Heb je vragen over onze producten, of heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren je graag.