Contact
+31 (0)514 602 211
  • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
  • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
  • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
  • Bij Batterijenland betaal je veilig met PAY of achteraf met Billink

Batterijenland

Betalen & Geldzaken | Batterijenland

Veilig betalen met PAY

Naast veilig betalen is betaalgemak bij Batterijenland vanzelfsprekend, we hanteren daarbij verschillende opties. Het betaalplatform PAY is onze payment service provider (PSP). PAY is verstrekker van veilige online betaalmethodes.

Veilig betalen Batterijenland 


BETAALMOGELIJKHEDEN

 

Veilig Betalen via iDEAL
De nummer één online betaalmethode in Nederland is iDEAL. Betalen via iDEAL is veilig, snel en makkelijk! Je rekent af in je eigen vertrouwde online betaalomgeving of APP en je bestelling kan direct worden verwerkt.

Veilig Betalen Achteraf betalen met Billink
Achteraf betalen is populair. Bijna een derde van de consumenten geeft aan het liefst achteraf te willen betalen. Billink is de nieuwste betaalmethode bij Batterijenland voor achterafbetalingen.
Veilig, betrouwbaar, snel... en bovendien oer Nederlands! Achteraf betalen met Billink is bij ons mogelijk vanaf een minimaal orderbedrag van 17 euro (max. 100 euro).

Veilig Betalen via Creditcard
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling met Visa of Mastercard te betalen. Je creditcard gegevens worden versleuteld via de TLS-methode en een extra veiligheidscheck genaamd 3D secure. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Batterijenland altijd veilig. Betaal je met je creditcard, dan kan je bestelling eigenlijk altijd direct worden verwerkt. Betalen met creditcard is bij ons mogelijk vanaf een minimaal orderbedrag van 10 euro.

Veilig Betalen via Eigen Bank (vooruitbetalen)
Betaal je ons liever zelf zonder gebruik te maken van één van de veilige betaalservices van PAY, dan kun je o.v.v. het ordernummer en je naam het totaalbedrag van je order overmaken aan:

IBAN: NL45 INGB 0007 0300 61 (Let Op! Gewijzigd IBAN nummer per 24 juli 2020)

Kies je voor deze betaaloptie dan kan je bestelling pas worden verwerkt zodra we de volledige betaling hebben ontvangen. Hierdoor kan je bestelling er langer over doen.

Veilig Betalen Zakelijk op Rekening
Bedrijven en instellingen kunnen bij Batterijenland op rekening bestellen. Voorwaarde is dat je al als zakelijke klant bij ons staat geregistreerd. Nog niet geregistreerd? Vul dan het Kamer van Koophandel nummer en BTW nummer in bij de bestelling zodat we je gegevens kunnen controleren en je order overeenkomstig kunnen afhandelen. Mochten we eerst nadere informatie nodig hebben, dan neemt een van onze medewerkers contact hierover op.

In een enkel geval vragen we de bestelling eerst vooraf te betalen. Overheids- en onderwijsinstellingen kunnen altijd direct op rekening kopen.

veilig online betalen met PAY