Contact
+31 (0)514 602 211
  • Batterijenland aanbod Breedste aanbod van NL
  • Batterijenland bedrijven op rekenening Bedrijven op rekening
  • Batterijenland levertijd Werkdagen voor 17u besteld, vandaag verstuurd
  • Bij Batterijenland betaal je veilig met PAY of achteraf met Billink

Batterijenland

9V oplaadbaar

Kwaliteit speelt een belangrijke rol bij het Duitse merk Ansmann. Oplaadbare batterijen worden ontwikkeld via de nieuwste technologieën en zijn al onderscheiden met meerdere prijzen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ansmann oplaadbare 9V batterijen

Ansmann ontwikkelt en produceert onder meer oplaadbare D-cell batterijen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit Duitse merk. Oplaadbare 9V NiMH batterijen zijn een duurzame vervanger voor bijvoorbeeld alkaline 9V batterijen. Oplaadbare 9 Volt NiMH batterijen zijn er in verschillende capaciteiten. Hoe hoger de capaciteit (aangeduid in mAh) hoe langer de gebruikssessie alvorens de accu weer opgeladen dient te worden.

MaxE technologie

De zelfontlading van maxE 9V accu’s is tot 10 keer lager dan bij traditionele NiMH batterijen. Na een jaar behouden ze zo nog steeds 95% van de initiële capaciteit. Omdat de batterijen vooraf zijn opgeladen zit er al stroom in de accu’s en kunnen ze onmiddellijk worden gebruikt.

Het opladen van 9V batterijen

Voor oplaadbare 9V batterijen is een universele of specifieke 9 Volt batterijlader nodig. Het merk Ansmann ontwikkelt en produceert kwaliteitsproducten waaronder verschillende batterijladers. Zoek je een goede batterijlader van Ansmann? Neem hier een kijkje bij de mogelijkheden.